Producten – Leverancier

Bij HC Glasservice werken we al jaren nauw samen met onze betrouwbare partner GLASSOLUTIONS Saint-Gorbain Groep.

GLASSOLUTIONS is een van de grootste producenten en distributeurs van glasproducten in Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren en distribueren van o.a. isolatieglas, veiligheidsbeglazing, interieurbeglazing en glasspecials. Hun kerngedachte is kwaliteit en innovatie met oog voor gezondheid en milieu. Ook duurzaamheid is een belangrijk speerpunt binnen de organisatie. Samen maken zij zich hard voor een leefbare wereld, nu en in de toekomst.

Bij GLASSOLUTIONS gaat het niet alleen om productie en distributie van glasproducten. GLASSOLUTIONS is betrokken bij elke fase van beglazing en glasproductie. Van ontwerp tot realisatie, GLASSOLUTIONS houdt zich bezig met alle facetten van glasproductie, -bewerking en distributie en is betrokken bij elke fase van ontwerp en productie.

Naast glasproductie en distributie houdt GLASSOLUTIONS zich ook bezig met verf. Zij zijn dé partner voor elke professionele schilder en leveren alle diensten en producten die hiermee samenhangen. In 5 vestigingen in Nederland kan de ware verfprofessional terecht voor alles wat hij nodig heeft; van verf tot ladder!

GLASSOLUTIONS Saint-Gorbain Groep bestaat al meer dan 350 jaar en is een expert in het vervaardigen van glasproducten. Het distributienetwerk in Nederland bestaat uit maar liefst 9 vestigingen. Samen met haar gedreven medewerkers zorgt GLASSOLUTIONS  voor een breed scala aan glasproducten en diensten. GLASSOLUTIONS is een betrouwbare, solide en bewezen partner. Door te kiezen voor HC Glasservice bent u dus verzekerd van kwalitatief hoogstaande producten met een gegarandeerde lange levensduur!

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2022 hcglasservice.nl | SEO, Webdesign en zoekmachine optimalisatie door Rubix Marketing